Train Sim World 2 Key Kopen. Train Sim World 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Train Sim World 2

Vergelijk prijzen en koop Train Sim World 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Train Sim World 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Train Sim World 2 is een singleplayer trains simulation game. De game is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Dovetail Games. Een mooie verzorgde game voor de liefhebbers van trein simulatie spellen. Deze game is de next level in het genre. Je vindt hier iconische locomotieven, lange vrachttreinen, hogesnelheidstreinen, intercities en meer. Alles in een authentieke realistische setting met verbluffend mooie graphics.

Rijd met de beroemde Duitse DB ICE 3M weg uit Keulen en geef vol gas. Je kunt ook met een lange vrachttrein de uitdaging aangaan om de moeilijkste sporen te bedwingen. Personaliseer de game volledig naar je eigen creatieve idee. Je kunt locomotieven helemaal naar eigen wens vormgeven met de in-game tooling. De Scenario Planner biedt je de mogelijkheid om je eigen scenario te ontwerpen. Customized locomotieven en verschillende bestemmingen zorgen voor een bijna oneindig aantal mogelijkheden om deze game te spelen. In deze game ben je lettelijk de baas.