Train Sim World 2 LGV Méditerranée Marseille-Avignon Route Add-On CD Key code kopen

Over dit spel

Train Sim World 2 LGV Méditerranée Marseille-Avignon Route Add-On is een videogame, het verrijkt de verantwoordelijkheid en het feit dat je dingen moet beheren. Ontwikkeld door Dovetail Games en uitgegeven door Dovetail Games – TSW.

In deze videogame ben jij aan de beurt om de leiding te nemen over de wereldberoemde TGV-diensten die het prachtige Zuid-Frankrijk bedienen met een adembenemende snelheid van driehonderdtwintig km / u. Beheer complexe schema’s, let op het TVM430-signaleringssysteem terwijl u door een enorm gevarieerd landschap reist. Sterker nog, de keuze om te spelen is aan jou: rijd met de trein, reis als passagier op het bovenste of onderste niveau van de trein, voltooi routetaken of vind de perfecte plek om gewoon te observeren. Creëer uw eigen ervaringen met de scenariobouwer en livrei-editor. Wat je ook kiest, je zult altijd iets te zien of te beleven hebben in Train Sim World 2 LGV Méditerranée Marseille-Avignon Route Add-On.

Ervaar de sensatie van hogesnelheidstreinen en ontdek het zonnige zuiden van Frankrijk met Train Sim World 2 LGV Méditerranée Marseille-Avignon Route Add-On!