Townscaper Key Kopen. Townscaper Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Townscaper

Vergelijk prijzen en koop Townscaper key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Townscaper rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Townscaper is een videospel waarin je een eigen stad kan ontwerpen. Het spel is gemaakt door Zweedse ontwerper Oskar Stålberg met de bedoeling om ook van de spelers artiesten te maken. Hij is van mening dat je met zelfs een ongecompliceerde gebruikersinterface de mooiste kunstwerken kan bouwen. Hoewel de meeste spellen in deze categorie een geduldige beheersing en een moeilijke leercurve vereisen, is dit spel eerder simpel. Je kan meteen aan de slag, voor zolang je wilt en wanneer je wilt. Dit is de vrijheid die de maker wil geven.

De mogelijkheden die Townscaper biedt

Townscaper heeft geen inherent doel of verhaal, het is meer een wereld waarin je kan doen wat je wil, spelers bouwen een stad op een eiland. Je begint met een leeg doek: gewoon een blauwe lucht en een lege zee. De besturing is beperkt tot het plaatsen van één blok tegelijk. Blokken die op het water worden geplaatst worden havens, en blokken die boven op andere blokken worden geplaatst maken stijgende torens, appartementen en huizen. Je kunt de plaatsing van deze blokken ongedaan maken en opnieuw doen, en ook hun kleur veranderen.

Hoe werkt dit magische algoritme dan?

Door blokken van allerlei vormen op een oceaan te plaatsen en te verwijderen, kan je jouw droomwereld ontwerpen. Het onderliggende algoritme van het spel kiest waar je blokken in veranderen, en het zijn niet alleen maar gebouwen. Bogen, tuinen, en trappen voegen een bloei toe aan je gezellige structuren, vergezeld van kleine verfraaiingen die leven brengen in je stad. Meeuwen op de daken, banken die naast de muren uitlopen, waslijnen die uit de tuinen komen, potplanten die de straten omlijsten en verrekijkers die aan de randen van de paden staan en die elke stad ondraaglijk charmant maken. Het algoritme stelt absoluut niet teleur.

Wat jij nu juist met Townscaper kan bereiken

Het spel geeft bovendien ook de mogelijkheid om je blokken verticaal en horizontaal te plaatsen, waardoor je meer vrijheid krijgt in het bouwen van je eigen picturale stad. De maker van het spel noemt het niet zozeer een spel, maar eerder een canvas. Het is niet zo complex als die andere creatieve spelletjes, maar “Townscaper” zorgt voor een vrolijke en gemakkelijke creatieve uitlaatklep. Het doel van het spel kan je zelf kiezen. Je krijgt volledige vrijheid om je eigen creaties te maken. Deel je screenshots met elkaar om zo verschillende werelden te kunnen zien.