Tower of time CD Key code kopen

Tower of Time is een strategische RPG video game dat is gemaakt en gepubliceerd door Event Horizon.

Een nieuw soort RPG wacht op je. Een verhaalrijke RPG met innovatieve realtime gevechten waarin je de tijd kunt pauzeren of vertragen. Tactisch denken is essentieel om te slagen. Nu met RPGlite en Permadeath voor snel en intense games.

Tower of Time is een ongelooflijk avontuur boordevol actie met meer dan 50 uur aan gameplay, handgemaakte levels en een rijk verhaal verteld via geweldig gemaakte tussenfilmpjes. Tower of Time tilt klassieke RPG-gameplay naar een hoger niveau en biedt flexibele personageontwikkeling, duizenden verschillende stukken buit en uitrusting en het complexe en tactische ‘Arrow-Time real-time’ vechtsysteem.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Tower of time tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Tower of time op Keysforgames.nl