Touhou Luna Nights CD Key code kopen

Touhou Luna Nights is een snel, twee dimensionaal, actievol avontuur, zeer smaakvol uitgevoerd . Het spel is gepresenteerd in Metroidvania-stijl, spelen en ontdekken in een mooi design. Het spel is ontwikkeld door Vaka Game Magazine, Team Ladybug en uitgegeven door Vaka Game Magazine, AGM Playism.

Spanning en sensatie

Als personage ben je Sakuya Izayoj, en in Touhou Luna Nights ren je door het uitdagende en gevaarlijke parcours. In een parallelle dimensie gevallen, moet Sakuya Izayoj om weer thuis te komen, haar weg zien te vinden door een duister kasteel. Ze moet vijanden ontwijken en uitkijken voor alle objecten en valkuilen en veranderende omgevingen. Ondersteund met muziek, lichtbollen en zwaarden wordt het spel levendig en fel opgelicht en maken gecombineerd met het continue veranderende speelveld, een supermooi geheel.

Ren voor je leven

De uitvoering van het spel is zeer aantrekkelijk voor iedereen die van tweedimensionale actie houdt. Het speelveld is zeer gedetailleerd en de verschillende vijanden zijn anime-waardig uitgevoerd, serieus en grappig, en mooi door elkaar heen vloeiend. Er is veel aandacht uit gegaan naar het verzorgen van het geluid. Zowel de muziek, als de geluidseffecten verrijken het spel zeer zeker. Het oppikken van items die je onderweg tegenkomt maken het spel nog leuker.

De hoofdpersoon Sakuya Izayoi beheerst alle vechttechnieken, onder andere die met het mes als geen ander. Ze heeft de mogelijkheid om de tijd besturen, wat zeker een extra dimensie aan het spel geeft. Niet alleen met het mes, maar ook met andere nieuwe wapens, waarmee elke tegenstander te lijf wordt gegaan, is niemand veilig. Rennend over wegen en springend over bruggen moeten er vele velden worden doorlopen, en tegenstanders worden verslagen, om uiteindelijk tegen de grote tegenstanders de eindgevechten te kunnen gaan uitvoeren. De eindbazen hebben verschillende technieken en wapens om de strijd te winnen. Maar als je buiten adem bent kun je altijd even de tijd stilzetten, om op adem te komen en een plan te maken.

Houd de energielevels in de gaten, geniet van de duizelingwekkende tocht en overwin met de juiste vechttechnieken op het juiste moment.