Totally Accurate Battle Zombielator CD Key code kopen

Totally Accurate Battle Zombielator, afgekort TABZ is een first-person shooter simulatiegame. Het spel werd ontwikkeld door Landfall Games en ontstond vanuit een 1-april grap. Het werd na de release wel bekend als een spin-off game van het spel TABS. In het spel neem je het op tegen zombies. Die moet je afmaken door gebruik te maken van wapens en sluwe plannen. Enkel met inzicht en strategie kun je het halen van de zombies die steeds dichter naar je toe komen.

Technische vereisten en varia

Totally Accurate Battle Zombielator werd gebouwd in tien dagen. Het spel is te verkrijgen via Steam maar is enkel geschikt voor Microsoft Windows PC. Technische eisen zijn dat je speelt op een computer met 300 MB vrije ruimte en dat je met ten minste Windows 7 als besturingssysteem werkt. Het spel werd gelanceerd met Engelse interface en kan ook enkel in het Engels gespeeld worden.

1-april grap

Totally Accurate Battle Zombielator is een bijzonder staaltje ontwikkeling van niveau. Het spel werd ontwikkeld nadat vanwege een 1-april grap Landfall Games een weddenschap aanging. In tien dagen tijd maakte Landfall Games deze Zombielator die al snel succesvoller bleek dan men aanvankelijk verwacht had. Het spel werd dan ook officieel als spin-off van Totally Accurate Battle Simulator bestempeld.