Totally Accurate Battle Simulator Key Kopen. Totally Accurate Battle Simulator Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Totally Accurate Battle Simulator

Vergelijk prijzen en koop Totally Accurate Battle Simulator key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Totally Accurate Battle Simulator rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Totally Accurate Battle Simulator (TABS) is een op fysica gebaseerd Indie vechtspel, doorspekt met humor. Het is een zogenoemde singleplayer game, dus bedoeld voor één speler. Indie betekent dat het spel is geproduceerd door een kleine, onafhankelijke ontwikkelaar. Het woord Indie is afgeleid van het Engelse woord independent. TABS is geproduceerd door Landfall Games, een Zweedse game-ontwikkelaar. TABS is de spin-off van het eerdere Totally Accurate Battlegrounds dat Landfall in juni 2018 heeft uitgebracht. Het is een parodie op spellen in het Battle Royale-genre. In dit genre strijd je om als laatste over te blijven. De term Battle Royale is afkomstig van de gelijknamige film uit 2000.

Verloop van het spel

Voer oorlogen tijdens verschillende tijdperken, ervaar hoe het is om bijvoorbeeld de strijd aan te gaan als een middeleeuwse agrariër, met de wapens die in die periode voor handen waren. En neem het op tegen de Noorse Vikingen of kruis de degens met een ridder uit de Middeleeuwen.

Verschillende groeperingen en maps

Momenteel heb je de keuze uit vijf verschillende groeperingen, waaronder figuren uit het stenen tijdperk, maar ook strijders afkomstig uit de tijd van de Dynastie. Elke groepering heeft zijn eigen gezondheidsniveau, aanvalssnelheid en algemene snelheid. Bovendien hebben ze allemaal een unieke, eigen vaardigheid. Het is van belang om aan het begin van de strijd te kiezen voor de juiste groep, want je hebt maar een beperkt budget tot je beschikking.

Er wordt aangekondigd dat andere groeperingen nog in ontwikkeling zijn, waaronder piraten en figuren uit de Renaissance. Speel over verschillende maps, zoals arena’s uit de Oudheid. De game heeft twee verschillende modi, namelijk de Sandbox en de Campagne-modus.

Releasedatum en platforms

Totally Accurate Battle Simulator is in actieve ontwikkeling sinds november 2016. TABS is uitgekomen op 1 april 2019 (early access). Er is voor deze datum gekozen vanwege de jarenlange aprilgrap-traditie van de Zweedse uitgever Landfall Games. Early access betekent dat de game al speelbaar is, maar er nog wel aan wordt gesleuteld.
De game is geschikt voor zowel Apple als Windows en beschikbaar via Steam.