Total War Warhammer Key Kopen. Total War Warhammer Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Total War Warhammer

Vergelijk prijzen en koop Total War Warhammer key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Total War Warhammer rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Welkom in de wereld van Total War – Warhammer, een verslavende turn-based uitdaging waar je een immens imperium opbouwt. Daarvoor zal je wel eerst de real-time gevechten tot een goed einde moeten brengen in een wereld vol legendarische helden, gigantische monsters, vliegende wezens en stormen met ongekende, magische krachten. Goed voor honderden uren verslavende en gevarieerde gameplay. De enige constante is oorlog.

Neem de leiding over buitengewone rassen

De dapperste mannen van het rijk, de wraakzuchtige dwergen, de moorddadige vampier graven en de brutale orcs en goblins van de greenskin-stammen. Elk ras heeft eigen unieke personages, mechanismen en gevechtseenheden. Hierdoor krijg je altijd een andere speelstijl.

Legendarische helden

Voer je strijdkrachten aan als een van de acht legendarische heren uit de Warhammer wereld en maak ze machtiger met iconische wapens, harnassen en dodelijke magie . Ondertussen ontdek je hun achtergrond via een reeks unieke verhalende queesten.

Verover de wereld

Dit is het allereerste Total War-spel dat zich afspeelt in een fantasiewereld. Ervaar ongelooflijke diepgang en voel de vrijheid om op jouw manier de gigantische sand-box wereld helemaal te veroveren. Dit magisch landschap, bevolkt met ontzagwekkende en dodelijke wezens, geeft je de kans om een strategie te volgen op een schaal die je voorheen niet voor mogelijk hield.

Hier komen de monsters

Op het slagveld hoor je huilende draken, brullende reuzen en donderende hoeven van de monsterlijke cavalerie. De reusachtige beesten van zowel aardse als bovennatuurlijke oorsprong gooien zich in de strijd en jagen honderden kleinere schepsels tegelijkertijd de dood in.

Gebruik de kracht van magie

Verpletter je vijanden met magische stormen, smelt hun wapenrusting, ontneem hen alle vechtlust of versterk je eigen krachten met verwoestende spreuken die de lucht splijten en het slagveld overnemen. Voeg tovenaars, sjamanen en necromancers toe aan je legers en laat gigantische en onvoorspelbare krachten in jouw voordeel werken.

Hou de lucht in de gaten

Bestrijd je vijanden met Gyrocopters, doorbreek hun frontlinies met angstaanjagende Wyverns en gebruik voor het eerst in een Total War-game een superieure luchtmacht met een verbluffende hoeveelheid vliegende eenheden. Dit geeft jou als bevelhebber nieuwe tactische mogelijkheden: zet je gevleugelde volgelingen in tijdens open gevechten en overweldigende belegeringen.