Total War Warhammer 3 Key Kopen. Total War Warhammer 3 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Total War Warhammer 3 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Total War Warhammer 3 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 09-02-2023 voor een Total War Warhammer 3 sleutel in Nederland is € 12.79

Total War Warhammer 3 is een strategie game ontwikkeld door Creative Assembly. De game speelt zich af binnen Warhammer Fantasy universum gecreëerd door Games Workshop

Wat bevat de game allemaal?

De game is een stand-alone game en heeft zijn eigen hoofd campaign. Deze campaign is ruim twee keer zo groot als de campaign Eye of the Vortex uit de voorgaande game binnen de serie. Het verhaal van deze game zal gericht zijn op een groot conflict tussen het mysterieuze Lands of the east en de Realms of Chaos.

Binnen de campaign zullen de spelers de taak krijgen om de krachten van een “dying god” te redden. In de game zullen ook een paar nieuwe rassen komen uit het Warhammer Fantasy universum, elk ras waarmee de speler speelt biedt daarbij ook nog eens een unieke reis door de Chaos Realm wat uiteindelijk samenkomt in een gebeurtenis die het lot van de wereld zal bepalen.

De mensen die al Total War Warhammer 1 en Total War Warhammer 2 in hun bezit hebben en vervolgens de laatste game uit de reeks aanschaffen krijgen nog een extraatje. Dit extraatje is dat deze mensen een gecombineerde reuze campaign kunnen spelen, deze campaign wordt momenteel “A Very Big Campaign” genoemd. Vanzelfsprekend zullen alle speler die alle drie de games in hun bezit hebben ook de mogelijkheid hebben om alle content van alle games/DLC te spelen in de multiplayer modus van Total War Warhammer 3.

Door Creative Assembly is bevestigd dat ze alle hoofdrassen van Warhammer Fantasy speelbaar willen maken zodra de game trilogie is geëindigd. Dit houdt in dat wanneer de Chaos Dwars en Ogre Kingdoms niet speelbaar zijn in Total War Warhammer 2, deze op een moment beschikbaar zullen worden in Total War Warhammer 3 (mogelijk als DLC na de release).

Speelbare rassen

Momenteel zijn er al een paar rassen bekend die speelbaar zijn op de dag van de release. Deze rassen zijn als volgt: Kislev, Grand Cathay, Khorne, Nurgle, Slaanesh en Tzeentch.