Total War Warhammer 2 Key Kopen. Total War Warhammer 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Total War Warhammer 2 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Total War Warhammer 2 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Total War Warhammer 2 sleutel in Nederland is € 7.57

Total War: WARHAMMER II is ontwikkeld door Creative Assembly en uitgegeven door Sega. Het maakt deel uit van de Total War-serie en is het vervolg op de Total War van 2016.

Demonische legioenen van chaos

Vele millennia geleden bezochten mysterieuze ruimtewezens, die bekend staan als de Ouden, de Warhammer-wereld. Ze hebben deze opnieuw vormgegeven om aan hun behoeften te voldoen, en creëerden verschillende soorten wezens met de intentie om de strijdkrachten van de Chaos te bestrijden. De eerste van hun creaties waren de Lizardmen, die hun meesters hielpen bij de ontwikkeling van het grote plan. Echter, de stellaire poorten die de Ouden gebruikten om de wereld binnen te gaan, stortten in en de demonische legioenen van Chaos overstroomden de wereld. De Ouden verdwenen en de Hagedissen bleven achter om het daemonische tij af te weren.

De strijd tegen Chaos

Op het eilandcontinent Ulthuan, de thuisbasis van de elfen, trokken de Demonen van Chaos door het hele land. Twee helden kwamen voort uit de chaos, Aenarion de Verdediger en Caledor. Aenarion vermeerderde legers om de Demonen van de Chaos te bestrijden terwijl Caledor een plan bedacht om de krachten van chaos te overwinnen. Hij zou, samen met een kliek van magiërs, de oude waystones (focuspunten van magische energie) rond Ulthuan gebruiken om de Chaos energie van de Aethyr af te voeren die vanuit de ingestorte Chaos Gates naar de polen de wereld in vloeide. Waardoor de Demonen van Chaos zich konden manifesteren in de fysieke wereld.

De Grote Vortex

Caledor, met de geheime hulp van de Slaan (de magiër-heersers van de Lizardmen), creëerde de Grote Vortex, die de winden van magie overrompelde en chaos-energie uit de wereld afvoerde. Het plan was echter slechts gedeeltelijk succesvol, terwijl de Chaos-energie wordt afgevoerd. Caledor en de magiërs werden veroordeeld tot een lot slechter dan de dood, omdat ze gevangen raakten in de Vortex; gedwongen om door te gaan met het reciteren van spreuken om de vortex te stabiliseren, of anders de wereld te verdoemen.

Als de High Elves de campagne winnen, stabiliseren ze de Vortex. Als de Lizardmen winnen, stabiliseren ze de Vortex en worden ze nieuwe bewakers. Als de Dark Elves winnen, neemt hun leider Malekith Ulthuan het over en wordt met de kracht van de Vortex een God. Als de Skaven winnen, wordt de gehoornde rat opgeroepen en veroveren de Skaven de wereld.

Strategie game

Total War: WARHAMMER II is een strategiespel van titanische proporties. Kies uit vier unieke, gevarieerde facties en voer oorlog op jouw manier – het opzetten van een campagne van verovering om een enorme en levendige fantasiewereld te redden of te vernietigen.