Total War WARHAMMER 2 The Silence & The Fury Key Kopen. Total War WARHAMMER 2 The Silence & The Fury Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Total War WARHAMMER 2 The Silence & The Fury

Vergelijk prijzen en koop Total War WARHAMMER 2 The Silence & The Fury key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Total War WARHAMMER 2 The Silence & The Fury rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Silence & The Fury is de nieuwste en laatste DLC voor het spel Total War: Warhammer 2 ontwikkeld door Creative Assembly. In dit Lord-pakket krijgen de Beastmen een gloednieuwe heer genaamd Taurox en de Lizardmen een heer genaamd Oxyotl. Het verhaal van het spel gaat als volgt. De machtige doombull Taurox wordt in visioenen bezocht door de Lords of Ruin, die hem een grote beloning belooft als hij het Heart of the Dark kan vinden en als hij een duister ritueel uitvoert dat chaos in de wereld zal ontketenen. De Lizardmen voelen de naderende catastrofe aan en roepen hun dodelijkste moordenaar, Oxyotl, op om Taurox op te sporen. Uiteindelijk botsen de Brass Bull en de Silent Slayer in het Heart of the Dark. Als Oxyotl wint, wordt de wereld wee gered van chaos, althans voorlopig. Als Taurox wint, wordt het ritueel van Chaos met succes voltooid, waardoor een tijdperk van nachtmerries en slachting over de wereld losbarst.