Total War WARHAMMER 2 The Queen and The Crone CD Key code kopen

The Queen and The Crone is de eerste Lords Pack voor Total War: WARHAMMER 2. De game is uitgegeven door SEGA in 2018.De game is een actiespel met strategische elementen.

Het doel van Total War: Warhammer 2 is het uitvoeren van verschillende geheimzinnige rituelen, om zo The Great Vortex te stabiliseren of te stoppen. Dit terwijl ze de voortgang van andere races terugdringen. Elke race biedt een nieuwe speelstijl met unieke beelden, verhalen, oorlogsmethoden, legers, personages en monsters.

In The Queen and the Crone introduceren de strijdkrachten van de Hoge en Duistere Elven twee nieuwe rivaliserende karakters. Spelers focussen zich op de vijandigheid tussen Alarielle the Everqueen en Crone Hellebron.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Total War WARHAMMER 2 The Queen and The Crone tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Total War WARHAMMER 2 The Queen and The Crone op Keysforgames.nl