Total War THREE KINGDOMS Key Kopen. Total War THREE KINGDOMS Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Total War THREE KINGDOMS key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Total War THREE KINGDOMS rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-05-2022 voor een Total War THREE KINGDOMS sleutel in Nederland is € 8.84

Total War: Three Kingdoms is de eerste in de prijswinnende Total War series die de epische oorlogen in oud China nabootst. Net als elke andere serie van Total War is het een turn-based strategie game met real-time veldslagen en een uitgebreide weergave van de geschiedenis van in dit geval oud China, die je d.m.v. de campaign live kan ervaren. Het is ontwikkeld door Creative Assembly en gepubliceerd door Sega.

Algemene gameplay en nieuwe features

In Total War: Three Kingdoms kan de speler kiezen uit een van de elf facties, waarbij het goal is om China te verenigen door onder andere facties uit te schakelen en zo uiteindelijk de heerser te worden. Deze facties worden geleid door krijgsheren zoals Cao Cao, Liu Bei en Sun Jian. De infanteristen, boogschutters, cavalerie en andere units worden geleid door maximaal drie generaals. Deze generaals kunnen apart worden bestuurd van de units en hebben unieke wapenrusting en andere items die kunnen worden geloot indien ze gedood zijn.

Elke generaal behoort tot een bepaalde class en specialiteit, waarmee hij zijn units actieve en passieve buffs kan geven. Een andere nieuw element is ”Guanxi” dit houdt in dat elke generaal sociale interacties en relaties heeft met andere karakters. Generaals hebben ook unieke personaliteiten en wensen die vervuld moeten worden om hun blij te houden anders leidt dit tot negatieve gevolgen, denk hierbij aan deugden en zaken als verplichtingen, wederkerigheid en vertrouwen.

Twee nieuwe verschillende game modes

Total War: Three Kingdoms biedt twee verschillende wijzen aan om het spel te spelen: Classic mode, deze wijze is gebaseerd op de archieven van de drie Chinese koninkrijken. De andere mode is Romance of the Three Kingdoms, deze is gebaseerd op de historische epos uit de 14de eeuw ”Romance of the Three Kingdoms”(vandaar de naam).

Classic Mode is wat je kan verwachten van 18 jaar Total War games: een echte belevenis van de geschiedenis, gevechten en veroveringen op grote schaal en imperium management. Alles is gebaseerd op de bevindingen van historici.

Romance Mode is iets anders dan de gewoonlijke Total War game. Het verhaal in deze mode volgt nog steeds het authentieke beloop van het oude China, maar de karakters die voor komen verrichten legendarische daden zoals verteld in de epos.