Total War Saga TROY Key Kopen. Total War Saga TROY Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Total War Saga TROY

Vergelijk prijzen en koop Total War Saga TROY key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Total War Saga TROY rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Total War Saga TROY is een strategisch avonturenspel bomvol actie. De game neemt je mee terug in de tijd naar het historische legendarische Troje. Vecht mee in de Trojaanse oorlog uit de legende met grote helden uit de geschiedenis. Je bouwt een rijk op door je vijanden te overwinnen, staatmanschap, strategie, oorlog en diplomatiek.

Je leeft in de bronstijd waar de middellandse zee werd veroverd en meemaakt hoe prins Audacious Paris van Troje de beeldschone Helena uit haar Spartaanse paleis meeneemt op een zeilboot terwijl Helena haar echtgenoot koning Menelaüs, haar naam vervloekt. Op het grote slagveld van de oorlog komen vervolgens nieuwe legendes tot leven zoals Odysseus en Achilles. Vecht met ijzeren kleding en bescherm je zelf met schilden tegen de speren die in het rond vliegen. Voel je een epische filmheld als protagonist die het rijk beheerst en meedoet in gevechten.

Realistisch en aantrekkelijk

De game is grafisch zeer aantrekkelijk en bevat real-time gevechten. Legendes van Troje worden bekeken vanuit zowel Grieks als Trojaans perspectief waar alle mythes uit die tijd weer opleven. Lagen van de mythes en legendes worden weer onthuld tijdens de oorlog. Het spel is in meerdere talen beschikbaar en voldoet aan de TBC computersysteem eisen. Ook heeft het spel een single player optie en goede steam prestaties.

Meer informatie over dit spannende spel is te vinden op shop.steampowered.com. Het spel komt uit in 2020.