Total War Saga Thrones Of Britannia Key Kopen. Total War Saga Thrones Of Britannia Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Total War Saga Thrones Of Britannia

Vergelijk prijzen en koop Total War Saga Thrones Of Britannia key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Total War Saga Thrones Of Britannia rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Oorlog was nog nooit zo leuk

Het is 878 na Christus, de Engelse Engelse koning Alfred the Great heeft tijdens de slag bij Edington een heroïsche verdediging opgestoken en de invasie van Viking afgebouwd. Gekasteld – maar nog niet verbroken – hebben de Noorse krijgsheren zich gevestigd in Groot-Brittannië. Voor het eerst in bijna 80 jaar bevindt het land zich in een fragiele staat van vrede. Gedurende dit sceptische eiland, voelen de koningen van Engeland, Schotland, Ierland en Wales een tijd van verandering naderen; een tijd van kansen. Er zullen verdragen zijn. Er zal oorlog zijn. Er zullen fortuinlijke dingen gebeuren die het spul van de legende worden, in een verhaal dat de beklimming van een van de grootste naties uit de geschiedenis in kaart brengt.

Kies uw strategie

De Grand Campaign biedt meerdere routes naar een glorieuze overwinning; ontwikkel je grondgebied agressief met behulp van wapens, verwerf bekendheid door constructie, geavanceerde technologie en invloed of voltooi een reeks unieke doelen op basis van de geschiedenis van je gekozen factie. Als je klaar bent sta je stil voor een belangrijke late-game uitdaging en de laatste ultieme overwinningsvoorwaarde.

Verken en verover de Britse eilanden

Van de besneeuwde hooglanden van Schotland tot de boomgaarden en weilanden van Kent, duw de mist van de oorlog terug en onthul de omvang van Angelsaksisch Groot-Brittannië. Gevarieerde steden, dorpen en landelijke omgevingen inspireren een groot aantal verschillende slagveldomgevingen. Experimenteer met de strategische mogelijkheden die worden geboden door nieuw te vangen minder belangrijke nederzettingen. Versnel de handelsroutes van je vijanden en haal ze weg uit sterke, verdedigbare posities.

Viking krijgsheer of Angelsaksische koning?

Elke factie wordt geconfronteerd met een reeks unieke evenementen en vertakkende dilemma’s, vaak gebaseerd op authentieke historische gebeurtenissen en actuele kwesties. Stort je op Vikingexpedities, beheer de Angelsaksische boereneconomie, elke fractie voelt en speelt anders. Maak unieke rollen voor uw Koning en Edelen, pas hun impact aan door zinvolle keuzes te maken over hun ontwikkeling en bepaal hoe hun verhaal zich zal ontvouwen.