Total War ROME REMASTERED Key Kopen. Total War ROME REMASTERED Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Total War ROME REMASTERED

Vergelijk prijzen en koop Total War ROME REMASTERED key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Total War ROME REMASTERED rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Verover het Romeinse rijk in Total war ROME REMASTERED. Met de remastered versie kan je de zeer bekende strategie spel herbeleven. De versie heeft meerdere verbeteringen ten opzichte van de originele game.

De originele spel is al door de jaren heen een echte bekroonde klassieker geworden. Wat zijn de verfijningen en verbeteringen die met Total War ROME REMASTERED meekomen? In dit artikel zullen we zien wat we kunnen verwachten van deze verbeterde strategie spel.

Wat is Total War ROME?

Total War ROME is een zeer populaire strategie spel die zich voortsleept in de oude Romeinse rijk. Het doel is om jouw leger uit te breiden en land te veroveren. De spelers kunnen bij deze remastered spel zestien extra facties ervaren. Als je het optelt met de speelbare facties van de originele spel komt het op 38 facties.

Je bent de primeur voor de grote en sterke Total War leger. Jij zal de juiste keuzes moeten maken om succesvol te zijn met de strategische missies. De speler kan met zijn of haar beste factie tegen rivalen of vrienden strijden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de multiplayer functie op de Total War platform.

Naast het strijden en veroveren kan je ook je handelaren over de hele Total War wereld sturen. Zo kunnen ze na verloop van tijd handelsbetrekkingen creëren. De speler krijgt dan toegang tot middelen die kunnen helpen om de economie te verbeteren. Jouw Romeinse leger of factie zal dan heel erg machtig zijn.

Verbeteringen in de REMASTERED versie

Deze versie heeft een visuele upgrade gekregen. De speler kan nu van de game genieten in 4k en UHD resolutie. Een groot aantal functies profiteren ook van deze verbeterde resoluties. Zoals de omgevingseffecten, gebouwen,objecten en de achtergrond. De gedetailleerde wereld en campagne kaarten zijn ook met een zeer hoge resolutie gemodelleerd. Dit alles om de speler het beste ervaring op de battlefield te geven.

Nieuwe mogelijkheden en gameplay mechanics

Total War ROME REMASTERED heeft een groot aantal moderne functies aan de bestaande mechanica toegebracht. In de campagnemodus is er een verbeterde game camera. Een bredere zoomniveau en een verbeterde kaart rotatie. Verder zijn er nieuwe heatmaps en icons toegevoegd aan de game. Je zal meer controle hebben over de battlefield van Rome door de nieuwe tactical map, range markers en unit displays.