Total War ROME 2 Desert Kingdoms Culture Pack CD Key code kopen

 
Ervaar de nieuwe woestijn facties van Total War: Rome 2 met het Desert Kingdoms Culture Pack. Met deze nieuwe DLC krijg je de mogelijkheid om als leider van de facties Kush, Saba of Nabatea de strijd aan te gaan. Iedere factie heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken. Wat de woestijn facties met elkaar verbindt is dat zij een morele bonus hebben wanneer een veldslag in de woestijn plaatsvindt en een bonus op het gebied van landbouw. Tegelijk hebben alle drie de facties een penalty op de snelheid van onderzoek naar technologieën.
Ga de uitdaging aan!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Total War ROME 2 Desert Kingdoms Culture Pack tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Total War ROME 2 Desert Kingdoms Culture Pack op Keysforgames.nl