Total War Attila Key Kopen. Total War Attila Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Total War Attila

Vergelijk prijzen en koop Total War Attila key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Total War Attila rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Total War: Attila is een strategisch video spel waarin spelers moeten proberen de wereld te veroveren ten tijde van Attila de Hun. Het spel is onderdeel van de Total War reeks en is uitgebracht in 2015.

Maak vrienden en vijanden

Total War: Attila heeft als doel het veroveren van een zo groot mogelijk deel van de wereld. Spelers kunnen een campagne starten met een land of volk naar keuzen en moeten een sterk rijk opbouwen. Er komt veel meer bij kijken dan alleen maar het overnemen van vijandige steden. Het is echt een spel voor liefhebbers van strategische simulatie games. Iedere stad moet worden onderhouden. Dit kan door de juiste gebouwen te plaatsen. Iedere keuze die de speler maakt heeft effect op de inwoners van een stad of gebied. Ook moet je als speler ervoor zorgen dat je genoeg troepen hebt om een stad te kunnen verdedigen. Troepen kosten echter ook een hoop geld.

Een diplomatieke oorlog

In het spel is diplomatie een belangrijk onderdeel. Spelers moeten proberen handelscontacten te leggen met andere volken om bijvoorbeeld meer geld te kunnen verdienen. Ook moet er permissie worden gevraagd wanneer je met een leger door andermans territorium wilt lopen. Je zult tijdens het spelen altijd rekening moeten houden met vriend en vijand. Zonder de juiste diplomatieke contacten wordt het lastig om te winnen. Ook spelen familiebanden en politiek een zeer belangrijke rol in het spel.

Realistische veldslagen

Je kunt ervoor kiezen om gevechten te simuleren of om daadwerkelijk zelf de leiding te nemen tijdens een veldslag. Ook hierbij komt een hoop tactiek te pas. Heeft de vijand een groter leger, of juist een sterker leger? Dan moet je hierop je tactiek aanpassen waardoor je er misschien alsnog een pyrrusoverwinning uit kan halen.

Historische werkelijkheid

Het spel is gebaseerd op historische werkelijkheid. Er is bijvoorbeeld een optie waarin spelers ervoor kunnen kiezen om een historische veldslag zelf te spelen. In de campagne mode zitten enkele tientallen volkeren, die ook allemaal daadwerkelijk hebben bestaan. De begin situatie van de campagne is hierdoor ook historisch vrij accuraat.

Downloadbare content

Total War: Attila maakt gebruik van de Steam Workshop mogelijk. Hier kunnen mods worden gedownload die invloed hebben op de gameplay. Alle mods zijn gemaakt door spelers van het spel. Mods geven bijvoorbeeld de optie om het spel te spelen in een niet bestaande wereld, of om graphics aan te passen. Ook heeft het spel een aantal officiële DLC’s, waarmee nieuwe volkeren worden toegevoegd aan de campagne. Mods en DLC’s zijn ideaal wanneer je iets nieuws aan de game wilt toevoegen.