Total Tank Simulator Key Kopen. Total Tank Simulator Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Total Tank Simulator

Vergelijk prijzen en koop Total Tank Simulator key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Total Tank Simulator rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Total Tank Simulator is een game ontwikkeld door NoobzfromPoland en gepubliceerd door 505 Games. Jij bent een echte soldaat en staat vooraan als een commandant. Jij hebt de mogelijkheid om jouw eigen leger op te bouwen en daarmee de strijd aan te gaan. Dit gebeurt tijdens de Tweede Wereldoorlog en gaat door tot er niemand over is, behalve jij. Met veel legers ben jij op weg om alles en iedereen te verwoesten.

Unieke spelervaring

Jij bent de commandant. Dit betekent dat jouw tactisch inzicht de opstellingen bepaald en het leger in enorme veldslagen gaat leiden. Wil je het liever persoonlijk doen? Neem de regie over en ga zelf strijden in een tank, als sluipschutter en nog veel meer.

Unieke veldslagen

Jij hebt de keus uit meer dan 200 eenheden die voor jou gaan vechten. Er zijn geheime projecten, infanterie, tanks, en vliegtuigen. Probeer het allemaal uit en laat zien hoe krachtig jij bent.

Er staan daarnaast genoeg veldslagen op jou te wachten. Met meer dan 50 unieke landschappen ben jij niet snel uitgespeeld. Ben jij klaar om de strijd aan te gaan in de Sahara? De taiga in Rusland? Of gaat het een gevecht worden in het groene landschap van Europa?

Maak alles kapot

Maak alles kapot. De landschappen zijn groot genoeg voor enorme hoeveelheden soldaten, tanks en eenheden in de lucht. Monumenten worden vernietigd en landschappen zien er niet meer zo mooi uit als jij langs bent geweest.

Geef jouw slagveld andere vormen en kleur met een oneindig vuurkracht! Zie jij andere voertuigen? Blaas het op. Gebouwen die jij tegenhouden? Maak ze volledig plat…Jij bent er om alles te vernietigen dat jou in de weg staat.

Campagne modus

Had de Tweede Wereldoorlog anders moeten verlopen? In de campagne modus kun jij het lot veranderen! Jij kunt een leger kiezen en meedoen in enorme veldslagen over heel Europa. Binnen de campagnemodus zijn vele missies die jij gaat doen! Denk aan een deathmatch, het beschermen van een VIP en meer!

Sandboxmodus

Liever wat meer creativiteit in de oorlog? Met deze modus kun jij het niet gek genoeg bedenken! Laat jouw fantasie op de vrije loop gaan en voer ongekende veldslagen uit.

Schaduwmodus

Er is maar één grote vijand en dat ben jijzelf! In deze modus ga jij het opnemen tegen jouw eigen legers die eerder hebben gezegevierd! Hoe goed ben jij opgewassen tegen jouw eigen kracht?

Geheime wapens en speciale eenheden

Ssst….dit mag jij niet doorvertellen aan anderen. Maar het kan zijn dat er nog een geheim verlanglijstje te vinden is binnen de game. Want als het nog niet heftig genoeg was kan het zijn dat er nog wat extraatjes zijn. Misschien iets met atoombommen en getrainde dieren? 😉