Total Lockdown CD Key code kopen

Total Lockdown is zeker geen saai spel en echt helemaal van deze tijd! Dit spel is gemaakt door Panzar Studio en uitgebracht in maart 2020. Op dit moment kan het alleen nog op een Windows platform worden gespeeld, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Dit spel is een combinatie van avontuur en schietwerk. De bedoeling is om te overleven, dit doe je met de meest te gekke wapens en gadgets. Daarbij wordt de gamer gevraagd om strategisch te denken, het is dus niet alleen maar knallen! De strijd vindt plaats op de hoogste verdiepingen van een wolkenkrabber. Kan jij de strijd winnen? Dit spel heeft zowel een hoop avontuur en actie in petto. Speel dit spel online met vrienden in multiplayer modus wanneer je maar tijd hebt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Total Lockdown tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Total Lockdown op Keysforgames.nl