Tormented Souls Key Kopen. Tormented Souls Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Tormented Souls

Vergelijk prijzen en koop Tormented Souls key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Tormented Souls rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Tortemented Souls geeft een moderne twist aan de klassieke horror survival stijl game. Het neemt inspiratie van de Alone in the Dark en Resident Evil serie. Het wordt ontwikkeld door Dual Effect en Abstract Digital. De publisher is PQube Limited. Tormented Souls valt onder de action adventure genre. Ben jij gereed om erachter te komen welke geheimen in de duisternis liggen.

Caroline Walker

De speler beleeft de verhalen van het hoofdpersonage Caroline Walker. Zij onderzoekt een verdwijning van tweelingmeisjes. De game speelt zich af in een angstaanjagende ziekenhuis in een plaats genaamd Winterlake. Er gebeurt iets vreselijks met Caroline Walker. Tijdens haar onderzoekt wordt ze wakker in een verschrikkelijke situatie. Vecht voor je leven in de mysterieuze gangen van het ziekenhuis.

Duistere krachten

Er ligt iets kwaads in de duisternis. Je zult alle kracht moeten gebruiken om ertegen te vechten. Doe alles om aan de waarheid te komen.