Torment Tides of Numenera CD Key code kopen

Torment: Tides of Numenera is de thematische opvolger van Planecape: Torment, een van de meest bejubelde rollenspellen aller tijden. Het spel is geproduceerd en ontwikkeld door InXile Entertainment. De release van Torment: Tides of Numenera vond plaats op 26 januari 2016.

In het spel ben je geboren vanuit een ring om de aarde, een nieuwe geest een in lichaam dat eens in bezit was van een God. Een God die de dood voor duizenden jaren heeft weten te ontkomen. Jouw taak is te ontkomen aan een gevaarlijk wezen dat The Sorrow genoemd wordt. Des te langer je overleeft in de negende wereld des te dodelijker de reis wordt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Torment Tides of Numenera tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Torment Tides of Numenera op Keysforgames.nl