Torchlight 3 Key Kopen. Torchlight 3 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Torchlight 3

Vergelijk prijzen en koop Torchlight 3 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Torchlight 3 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De Torchlight-serie begon in 2009 met een team van Blizzard Entertainment-veteranen die een ARPG-serie creëerden in de vorm van Diablo. Het had een maf gevoel voor humor dat ergens tussen Fable en de eigenzinnige aspecten van World of Warcraft belandde, dus het is geen verrassing dat de Torchlight-games culthits werden met fans die genoten van snelle gevechten en het verkennen van een grote, kleurrijke wereld.

Het is acht jaar geleden sinds de release van Torchlight 2, en de weg naar Torchlight 3 is moeilijk geweest. De game was oorspronkelijk bedacht als een MMO genaamd Torchlight Frontiers, maar werd vervolgens uitgesteld en omgedoopt tot Torchlight 3.

De wereld redden in Torchlight 3 is een vrij eenvoudige aangelegenheid

Torchlight 3 lijkt erg op Torchlight 2. Het zijn allebei behoorlijk vrolijke spellen waarin je blanke held de wereld probeert te redden van de Netherim, kosmische gruwelen die uit het hart van de wereld zijn opgedoken en hebben samengewerkt met allerlei monsters en ne’er-do-wells om ravage te veroorzaken.

De gameplay is extreem lineair, waarbij spelers beginnen met het afweren van een goblin-invasie en vervolgens op een reeks speurtochten worden gestuurd om erachter te komen wat er aan de hand is en om de slechteriken te stoppen door alles in zicht te doden. De gameplay is verdeeld over een bovenwereld en vele kleine kerkers, en in beide gebieden zullen spelers een mix van basisvijanden tegenkomen die meestal met een enkele slag kunnen worden verzonden, elitevijanden die een paar trucs hebben en vaak als een team werken, en bazen die moeten serieuzer worden genomen vanwege hun volgelingen en krachtige milieueffecten.

De grootste uitdaging in Torchlight 3 is wat je moet spelen

Torchlight 3 heeft een aantal van de vreemdste klassen die je zult vinden, met opties zoals de Forged, een kleine robot die zich voorbereidt door onderdelen uit te wisselen, en de Railmaster, die sporen legt terwijl ze op weg zijn naar een treingenoot die op hun vijanden schiet terwijl ze slaan ze met een gigantische hamer. De Dusk Mage en Sharpshooter zijn meer standaard caster- en afstandsjagersarchetypen en kunnen het beste worden gereserveerd voor wanneer je multiplayer speelt, omdat ze zo kwetsbaar zijn dat het moeilijk voor ze is om alleen te overleven.

Spelers moeten tijdens hun level kiezen tussen investeren in actieve vaardigheden die vijanden in een gebied kunnen terugslaan of vertragen, en passieve effecten, zoals de kans krijgen om debuffs te veroorzaken wanneer je aanvalt.

Sommige functies van Torchlight 3 kunnen echt meer werk vergen

Er zijn enkele elementen uit Torchlight-2 die vreemd genoeg ontbreken in Torchlight-3, zoals de mogelijkheid om snel tussen wapensets te schakelen en je huisdier terug naar de stad te sturen met een boodschappenlijstje met verbruiksartikelen om op te halen. Huisdieren vechten namens jou en geven je een buff als ze in de buurt zijn, maar hun middelmatige AI betekent dat ze vaak de strijd aangaan en sterven op het moment dat je ze het meest nodig hebt.

Het grootste nieuwe onderdeel van Torchlight 3, jouw fort, is niet zo complex als we zouden willen. Het fort dient als je thuisbasis, waar je een paar functionele structuren bouwt die je permanente buffs geven en waarmee je kunt knutselen. Je kunt het ook versieren met een heleboel cosmetische items en ermee pronken als je multiplayer speelt. Helaas zit dat laatste in de weg als je naar het fort van je partijleider gaat in plaats van te kunnen kiezen om naar je eigen basis te gaan als je daar iets nodig hebt. Je moet je groep afzetten als je naar je eigen fort wilt gaan.