Tooth and Tail CD Key code kopen

Speel strategisch

Tooth and Tail speelt zich af in de 19e eeuw, een samenleving waar antropomorfe dieren geconfronteerd worden met chronische voedseltekorten. Veel dieren, met uitzondering van varkens, besloten om vlees te eten om het tekort te overwinnen, en dit werkte voor een korte periode van tijd. De geestelijken, geleid door Archimedes, creëerden een loterijsysteem dat uiteindelijk controleerde wie gegeten werd. Deze manier van leven leidde tot controverse in de hele natie, met het Commonfolk vond het idee om niet zo goed gegeten te worden als de hoge voedselkosten, niet erg goed.

De zoon van de rijke handelaar Bellafide werd geselecteerd om gegeten te worden en op zijn beurt kwam Bellafide in opstand, met de bedoeling om het voedselselectiesysteem om te vormen tot een systeem gebaseerd op een bepaalde versie van een meritocratie. De Commonfolk kwam ook in opstand, geleid door Hopper, die een stemsysteem wilde opleggen om de loterij te vervangen. Om de geestelijkheid omver te werpen, sloegen Hopper en Bellafide hun krachten, ondanks hun verschillende idealen. De geestelijkheid bezig met de strijd om de macht te behouden en de status-quo. Hoewel de revolutie het leiderschap in algemene chaos had gebracht, bleven bepaalde militaire elementen georganiseerd. Kwartiermeester, het schaduwrijke en pragmatische hoofd van de heilige Tsarina’s K.S.R geheime politie, greep de controle over militaire elementen en wierp voorlopig haar gewicht achter Archimedes en de geestelijkheid.

Speciale features

  • The War for Meat
    De Longcoats, de Commonfolk, de KSR en de Civilized zijn in het midden van een Burgeroorlog over wie te eten krijgt, en wie het vlees moet zijn. Een duister humoristisch verhaal van rellen en revolutie wordt verteld via een uitgebreide Single Player-campagne.
  • Eindeloze herbruikbaarheid
    Met procedureel gegenereerde kaarten en aanpasbare facties zullen geen twee conflicten hetzelfde zijn, waardoor spelers moeten strategiseren in plaats van onthouden.
  • Pick-up-and-Play
    Met wedstrijden van 5 tot 12 minuten, speciaal voor de gamepad ontworpen bedieningselementen en play-to-play met split-screen, is Tooth and Tail een popcorn-RTS voor zowel veteranen als nieuwkomers.