Tokyo 42 CD Key code kopen

Tokyo 42

 Tokyo 42 is een isometrische open wereld schietspel ontwikkelt door SMAC games en uitgegeven door Mode 7.

Beschuldigd van een moord die je niet hebt begaan, duik je in een wereld van moordenaars en dodelijke intriges. Verken dit prachtig nagebouwde mini Tokio en ontdek haar verhalen, wapens en geheimen. Vakkundig schieten, stiekeme stealth trucjes en menigte simulatie spelen allemaal een rol in deze uiterst kleurrijke kinetische waanzin. Een singleplayer open wereld verhaal en een heleboel multiplayer modi staan je te wachten in dit unieke en critici toegejuichte actie meesterwerk.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Tokyo 42 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Tokyo 42 op Keysforgames.nl