TINY METAL CD Key code kopen

Tiny Metal is een strategisch spel vol intriges met een Japans tintje. Het spel is ontwikkeld door AREA 35 en uitgebracht door Sony Music Entertainment (Japan) Inc. / UNTIES.

De bedoeling van dit spel is dat je met een militaire macht de orde probeert terug te brengen in een koninkrijk dat wankelt in de nasleep van een moord. Pak de controle over steden terug, worstel voor iedere meter territorium, lanceer luchtaanvallen en breidt je leger uit in dit prachtige en stijlvolle oorlogsspel.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download TINY METAL tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel TINY METAL op Keysforgames.nl