Tinkertown Key Kopen. Tinkertown Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Tinkertown

Vergelijk prijzen en koop Tinkertown key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Tinkertown rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Tinkertown is een verfrissend multiplayer sandbox-actie-avontuur en videogame, ontwikkeld en uitgegeven door Headup Games.

Tinkertown is een magische plek die op je wacht, waarin de verbeelding de enige beperking is voor je creatie. Ontwerp je eigen dorp, van kleine huisjes tot torenhoge kastelen. Hak bosbomen om en verzamel grondstoffen terwijl je met je vrienden procedureel gegenereerde rijken verkent. Als het oppervlak een vrij vreedzame wereld is, zullen alleen de dapperste ontdekkingsreizigers de grimmige ondergrondse kerkers durven binnen te gaan en de gruwelen te verslaan die in de ingewanden van de aarde leven. Ongelooflijke landschappen zoals mystieke bossen, immense woestijnen of de brandende flanken van een vulkaan en nieuwe uitrusting. Je kunt je dus specialiseren als dief, krijger of magiër, of je kunt een heel nieuw apparaat maken en je eigen rol verzinnen.
Aarzel niet om deze wondere wereld te verkennen!