Through the Woods Key Kopen. Through the Woods Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Through the Woods

Vergelijk prijzen en koop Through the Woods key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Through the Woods rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Through the Woods is een Noors horroravontuur dat zich afspeelt aan de westelijke oevers van Noorwegen dat het verhaal vertelt van een moeder en haar vermiste zoon. Het spel is ontwikkeld door Antagonist en is uitgegeven door 1C Company. De release van Through the Woods vond plaats op 26 oktober 2016.

Met een interactief verhaal ervaart de speler hoe de moeder de gebeurtenissen van de verdwijning van haar zoon ervaarde. De verdwijning van haar zoon dwingt haar afschuwelijke plaatsen te onderzoeken. De zoektocht brengt sterkte gevoelens van eenzaamheid en verlies van zich mee. Het verhaal is sterk beïnvloed door de Noorse mythologie.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Through the Woods tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Through the Woods op Keysforgames.nl