Through the Darkest of Times CD Key code kopen

Through the Darkest of Times is een game die zich afspeelt in het Berlijn van 1933. Hitler is dan net aan de macht gekomen. Through the Darkest of Times is geproduceerd door Paintbucket Games en wordt uitgegeven door HandyGames.

In deze strategische game ben je de leider van een kleine verzetsgroep die bestaat uit mensen die de Nazi’s uit de weg willen ruimen zoals Joden en communisten. Jij moet ervoor zorgen dat het nieuwe regime zoveel mogelijk dwars gezeten wordt. Dit kun je doen door leaflets te verspreiden, leuzen op muren te schilderen of sabotage te plegen. En je moet er natuurlijk voor zorgen dat de Nazi’s er niet achter komen wat je aan het doen bent.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Through the Darkest of Times tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Through the Darkest of Times op Keysforgames.nl