Through the Ages CD Key code kopen

Over dit spel

Through the Ages is de digitale versie van een van de beste bordspellen aller tijden! Het is een strategisch bordspel dat is gemaakt en gepubliceerd door CGE (Czech Games Edition) Digital.

Je bent de leider van een civilisatie. Er zijn andere volkeren die zich opdringen. De keus is aan jou om vredig naast elkaar te leven, of om oorlog te gaan voeren! Belangrijke elementen in dit spel zijn je leger, de economie van je beschaving en de wetenschap. Leg de basis voor technologische vooruitgang, betere regeringen en grootse wonderen! Ook kan dit spel online gespeeld worden zodat je je vrienden kunt uitdagen!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Through the Ages tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Through the Ages op Keysforgames.nl