Thronebreaker The Witcher Tales Key Kopen. Thronebreaker The Witcher Tales Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Thronebreaker The Witcher Tales

Vergelijk prijzen en koop Thronebreaker The Witcher Tales key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Thronebreaker The Witcher Tales rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Van de makers van The Witcher 3: Wild hunt, het Poolse CD Project Red, is er nu een gloednieuwe RPG (Role playing game) voor De PC, Playstation 4 en Xbox genaamd: Thronebreaker: The Witcher Tales.

Wereld van Geralt of Rivia

Keer terug naar de wereld van Geralt of Rivia om de strijd aan te gaan als verschillende karakters tegen het kwaad. In dit spel is het de bedoeling om met, bijvoorbeeld Queen Meve en King Demavend, verschillende werelden te ontdekken met elk hun eigen thema. Reis van een bevroren berg naar een spookdorp en onderzoek alles wat er nodig is en zoek naar middelen om je te bevoorraden tegen het kwaad. Voor de bekenden van de wereld van Rivia is GWENT niet onbekend. GWENT is een kaartspel dat is geïntroduceerd in de originele Witcher trilogie. Gebruik GWENT om verder te komen in het verhaal van Thronebreaker. Het is jouw rol als commandant om jouw leger te leiden naar victorie.

Consequenties

Elke keuze die je maakt, heeft consequenties voor de rest van het spel. Sommige keuzes gaan zelfs zo ver dat het je dood kan betekenen. Tussen de gevechten door ben je druk bezig met het trainen en aannemen van nieuwe soldaten. Van het redden van dorpen van monsterlijke wezens, niet geheel onbekend in de wereld van The Witcher, tot aan het zoeken van schatten vol met middelen die jou kunnen helpen met de strijd tegen het kwaad, alles zal in dit spel aan bod komen. Ben je gek op de wereld van The Witcher of fan van Role Playing Games dan is dit dus het spel voor jou.