Those Who Remain CD Key code kopen

Those Who Remain is een avontuurlijke, psychologische horror video game dat is gemaakt door Camel 101 en is gepubliceerd door Wired Productions en WhisperGames.

In het kleine, saaie dorpje van Dormont vinden gaan er sinds kort geruchten rond van mysterieuze verdwijningen. Een rustig, onopvallende man genaamd Edward wordt uit zijn normale leventje gerukt en de duisternis ingelokt. In plaats van bedenken wat hij vanavond wil eten, moet Edward nu bedenken hoe hij moet overleven.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Those Who Remain tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Those Who Remain op Keysforgames.nl