This Land Is My Land Key Kopen. This Land Is My Land Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over This Land Is My Land

Vergelijk prijzen en koop This Land Is My Land key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key This Land Is My Land rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

This Land is My Land is een stealth-actie video game die je meeneemt naar het oude Amerika uit de 19e eeuw. Het spel is gebaseerd op de Noord-Amerikaanse indianenstammen. Dit imponerende spel is ontwikkeld door Game Labs.

Terug in de tijd

In dit gave spel bestuurt u een mannelijke protagonist en zijn bondgenoten. Het hoofdpersonage vecht tegen een invasie waarbij hij verschillende wapens, vallen en lokaas voor de vijanden kan gebruiken. Hij zet zijn reis voort door verschillende typische inheems Amerikaanse landschappen met indianendorpen. Het mooie van dit spel is dat de game zich aanpast indien de speler het spel opnieuw opstart. Steden en natuur veranderen evenals de landschappen. Daarnaast neemt de stoet steeds nieuwe routes. Het spel verveeld daarom nooit en biedt keer op keer een nieuwe uitdaging. U kunt zelf routes bekijken op de kaart en in het menu uit verschillende soorten wapens en vallen kiezen. Laat uw geest een tijdreis maken met dit adembenemende en zeer spannende spel en waan uzelf in de wereld van de mystieke Amerikaanse Indianen.

Voor meer informatie over This Land is My Land kunt u de officiële website van de game raadplegen. Deze vindt u bijvoorbeeld via store.steampowered.com/app/1069640/This_Land_Is_My_Land/ Maar ook andere informatiebronnen zoals youtube komen goed van te pas om te kijken of dit spel bij u past. Deins niet terug om vragen te stellen. Het spel biedt voldoende actie en vermaak. Tevens is het lekker uitgebreid. Kortom, een goede keuze voor de echte game liefhebber!