This Is the Police CD Key code kopen

Spannend en professioneel

Duik in een diep verhaal van corruptie, criminaliteit en intriges. Neem de rol van gruwelijke politiecommandant Jack Boyd op je en kom oog in oog te staan met de lelijke onderbuik van Freeburg, een stad die de afvoer spiraalt. Zal Jack zijn pensioen bereiken met een mooie stapel rekeningen, of zal hij kapot gaan … of erger?

Beheer uw personeel, reageer op noodsituaties en onderzoek misdaden in een stad aan de rand van chaos. De onderwereld van de maffia manoeuvreert achter de schermen en laat hun klauwen steeds dieper in de stad zakken, zelfs als de burgemeester klaarstaat om elke situatie te exploiteren tot zijn politiek voordeel. Kies uw benadering voor elke situatie terwijl deze zich ontvouwt. Soms reageer je op een zich ontwikkelende crisis op een plaats delict of onderhandelen met de bazen van de misdaad van Freeburg. Soms zul je merken dat je vragen in de perszaal ontwijkt, of zelfs af en toe een kruisverhoor in het getuigenveld. Kun je voorkomen dat dit snelkookpan explodeert, in ieder geval lang genoeg om een mooi pensioneringsnest-ei weg te gooien?

Speciale features

  • Je missie is duidelijk: verdien 180.000 dollar in 180 dagen voordat Jack Boyd met pensioen gaat. Hoe? Dat is aan jou!
  • Beslissingen beslissingen! This Is the Police gaat helemaal over een donker verhaal en hoe je erop reageert. Wat je ook kiest, je keuzes zullen het spel beïnvloeden – en het lot van Jack Boyd.
  • De goede de slechte en de lelijke? Het hoofd van de politie van Freeburg houdt zich bezig met allerlei soorten mensen. Het is aan jou om de slechteriken te vinden en te beslissen hoe je hiermee omgaat.
  • Voer je taken uit. Als hoofd van de PD van Freeburg behandelt Jack elke dag allerlei uitdagingen: reageren op noodsituaties, zijn officieren beheren, de afdeling verdedigen tegen het stadhuis en een corrupte burgemeester, en nog veel meer.
  • Onderzoeken oplossen en bewijs verzamelen tegen de criminele bendes van Freeburg.
  • Behandel de concurrerende machten van de stad. Iedereen biedt je gunsten, en elk heeft een prijs.
  • Rijke en volledig stemhebbende verhaal: Jack Boyd wordt gespeeld door Jon St. John, de stem van Duke Nukem.