This is the Police 2 Key Kopen. This is the Police 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over This is the Police 2

Vergelijk prijzen en koop This is the Police 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key This is the Police 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

verhaal

Het verhaal van This is the Police 2 speelt zich af in het fictieve stadje Sharpwood. Het stadje ziet er op zich een leuke en gezellige plaats uit maar niets is minder waar. Doorheen het spel kom je terecht in een wereld van criminelen en barbaren die elkaar de ergste dingen aandoen. Het is aan jou als sheriff om de orde te handhaven en de burgers van Sharpwood onder controle te krijgen. Maar je moet je behoeden want er worden aantrekkelijke omkoop pogingen gewaagd en de misdaad kan er soms heel interessant uitzien, zelfs voor een sheriff.

Ontwikkeling en specificaties van het spel

Het spel This is the Police 2 werd gemaakt als sequel op het succesvolle This is the Police. In die eerste versie speelde het verhaal zich af in de fictieve stad Freeburg waar een detective het moest opnemen met maffiosi en dealers. In deze tweede versie werden de misdaden uitgebreid. Beide games werden ontwikkeld door Weappy Studio’s. This is the police 2 werd eind januari en begin februari 2018 aangekondigd en zal verder dit jaar uitgegeven worden voor Pc, PS4, Xbox One en Switch. Het spel zal worden uitgegeven met een Engelse en Duitse interface en vermoedelijk ook in het Spaans worden gelanceerd. Het spel is te verkrijgen via gameplatform Steam maar om het spel op pc te spelen zijn er wel enkele basisvereisten. Zo is ten minste besturingssysteem Windows XP 32 en ten hoogste Windows 10 nodig en moet er op de computer 5 GB beschikbare ruimte zijn om het spel te installeren en op te slaan.