Thief Simulator Key Kopen. Thief Simulator Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Thief Simulator

Vergelijk prijzen en koop Thief Simulator key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Thief Simulator rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Heb jij nou altijd al eens een dief willen spelen? Dan is Thief Simulator het perfecte spel voor jou. In Thief Stimulator ga jij namelijk als dief aan het werk om in te breken in de grootste huizen en probeer je de grootste buit te stelen. Door middel van high tech apparatuur wordt je als dief steeds beter en steel je een steeds grotere buit. Thief is een first person, simulatie/avonturen spel.

Thief Simulator

Het doel van het spel is dus om een grote buit te stelen. Het is jouw doel een steeds grotere carrière te krijgen als dief. Je doet dit niet alleen door te stelen, maar ook door de buurt te observeren en de mensen die in het huis wonen hou je ook in de gaten. Als dief zijnde wil je natuurlijk nooit gesnapt worden. Hou dus goed in de gaten of de bewoners van het huis thuis zijn of niet en wanneer de buren meestal thuis zijn en het huis bijvoorbeeld in de gaten houden. Daarnaast gebruik je de nieuwste apparatuur om informatie in te winnen over de buurt, maar ook om makkelijker in te breken. Je kan natuurlijk een deur openbreken, maar wanneer er een sleutel verspot ligt in het kozijn van het raam dan kun je natuurlijk veel beter de sleutel gebruiken. Hou dus goed je ogen open en ga op onderzoek uit!

Ook moet je snel zijn in het spel. Je hebt natuurlijk maar kort de tijd voor de bewoners van het huis weer thuis komen en jij dus weer weg moet zijn. Denk er goed aan om de gestolen goederen voor te bereiden voor je ze mee neemt. Zorg dat de GPS uitgeschakeld is en de telefoontjes van het slot gehaald zijn voor je ze verkoopt in een pawn shop.

Mocht je nou toch betrapt worden, laat alle goederen achter en ren of verstop je totdat de bewoners en eventuele politie stopt met zoeken.

Tot slot

Wanneer jij dus altijd al eens een dief had willen spelen is Thief Stimulator het perfecte spel voor jou!