They Are Billions Key Kopen. They Are Billions Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop They Are Billions key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel They Are Billions rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een They Are Billions sleutel in Nederland is € 7.9

Op het eerste gezicht lijkt Steam-sensatie They Are Billions ongeveer drie van de meest geheime S’s van het gamen te zijn: survival, steampunk en… sombies. Dat is echter gewoon een etalage. De waarheid is, They Are Billions is een spel over falen, dat is waar alle beste verhalen vandaan komen. Steam-gebruikers hebben wat doozies gedeeld.

Spannende Strategiegame

In They Are Billions bouw je en bouw je, maar eindeloze zombies hordes weigeren je met rust te laten. De game bestaat in twee liminale ruimtes: tussen RTS en tower defense, en tussen leven en plotselinge, rampzalige dood.

Unieke eigenschappen

  • Het strategisch aspect van de game is tweeledig, waardoor je menselijke nederzettingen moet bouwen en beheren in het spoor van de apocalyps, maar ook om die nederzettingen te verdedigen tegen de roaming hordes. De aangepaste engine van het spel betekent dat die hordes 20.000 zombie-eenheden in realtime kunnen zien zwermen over je nederzettingen. Net als in de Tweede Wereldoorlog zal het geluid van een kleine schermutseling meer zombies aantrekken, wat betekent dat een klein schroot snel kan escaleren in een enorme strijd.
  • Ze zijn in miljarden gelanceerd in Early Access op 12 december, maar een van de modi, Survival, is al volledig speelbaar, met volledige nederzetting en een real-time met pauze-gevechtsfunctie. Ontwikkelaars Numantian Games zeggen dat ze Early Access zullen gebruiken om de verhaalcampagne van het spel te ontwikkelen en tegelijkertijd enkele aspecten van de overlevingsmodus aan te passen. Ze zeggen dat de campagne naar verwachting in het voorjaar van 2018 vo