There Is No Game Wrong Dimension Key Kopen. There Is No Game Wrong Dimension Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over There Is No Game Wrong Dimension

Vergelijk prijzen en koop There Is No Game Wrong Dimension key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key There Is No Game Wrong Dimension rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

There Is No Game: Wrong Dimension is een abstracte game die je ervan probeert te overtuigen dat het geen videospel is. Wanneer je het spel voor de eerste keer opstart, vraagt het ook om meteen weer afgesloten te worden zodat je het van je computer kunt verwijderen. There Is No Game probeert je op allerlei sluwe manieren ervan te overtuigen dat er geen gameplay is terug te vinden. Het is jouw job om uit te dokteren hoe je het spel opstart en effectief speelt. En daarvoor mag je vooral niet luisteren naar de stem die op je inspreekt. Wanneer er wordt gevraagd om ‘niet te klikken om te starten’, kun je dus bijvoorbeeld maar best klikken. Deze unieke game is ontwikkeld en uitgebracht door Draw Me A Pixel.

Puzzelen maar!

Eigenlijk kom je een beetje vast te zitten in een soort van escape room, waarbij je alles op het scherm moet aanklikken om uit te dokteren wat het nu precies doet. Hoe dichter je bij de oplossing komt, hoe meer scheldwoorden de game op je zal afvuren, want het wil immers niet gespeeld worden. Er zijn tal van puzzels om op te lossen. Soms moet je goed rondkijken om bijvoorbeeld een wachtwoord te vinden terwijl je op andere momenten voorwerpen moet gebruiken op onverwachte manieren. Puzzels hebben vaak meerdere, grappige oplossingen.

Op zoek naar oplossingen

There Is No Game probeert je het leven zuur te maken en opgeraapte voorwerpen zullen niet netjes in een inventaris worden geplaatst. Alles wordt in een rommelige bende onderaan het scherm gegooid. Je zult buiten de gebruikelijke hokjes moeten denken, want letterlijk alles kan gebruikt worden. Woorden die op het scherm staan, kun je bijvoorbeeld losrukken van hun plek om een brug mee te bouwen, waar je vervolgens over kunt wandelen. Deze unieke puzzels vormen de hoeksteen van dit spel, maar je hoeft geen hulp te verwachten. Ben jij slimmer dan deze game?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download There Is No Game Wrong Dimension tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel There Is No Game Wrong Dimension op Keysforgames.nl