theHunter Call of the Wild Key Kopen. theHunter Call of the Wild Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over theHunter Call of the Wild

Vergelijk prijzen en koop theHunter Call of the Wild key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key theHunter Call of the Wild rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Hunter: Call of the wild is een spel gemaakt voor de echte (ervaren) of beginnende Jager! Stap in een prachtige open wereld en ervaar wat het is om op je eigen jachintuitie te moeten vertrouwen. Een erg mooie en indrukwekkende wereld gebouwd door Astragon met één van de meest stabiele engines.

Open wereld

Deze prachtige open wereld biedt je de ultieme ervaring op het gebied van jagen en observeren. Begeef je tussen tallozen prachtige soorten vogels, insecten, herten, bizons en nog veel meer soorten dieren! Overdag jagen is misschien te doen, maar lukt het je ook in de avond? Deze game biedt je afwisselend plezier met verschillende weersomstandigheden en tijdsbestekken.

Wat heeft deze game te bieden?

Verken maar liefst 50 vierkante kilometer aan gevarieerd terrein, variërend van wetlands tot dichte bossen en weelderige valleien met open boerderijvelden. De uitgestrekte wereld van The Hunting: Call of the Wild wordt opgedeeld in afzonderlijke en aparte jachtreservaten, elk gevuld met verassingen en gedenkwaardige momenten. Elk centimeter van de wildernis is gemaakt met behulp van Apex Avalanche Open World Engine, dus je bent gegarandeerd van een mooie open wereld ervaring.Beleef de ultieme ervaring met goed geluid of een headset.

Multiplayer

Naast de prachtige ervaring voor één speler biedt the Hunting: Call of the Wild unieke multiplayer-opties. Stap in de wereld met maar liefst 8 vrienden (of vreemden). Geniet van een breed scala aan in-game uitdagingen, missies en evenementen.

Wapens en uitrusting:

Rust je uit met een breed scala aan geweren, pistolen, bogen, jachtattributen en accessoires zoals verschillende soorten scopes,dempers en verschillende munitietypen. Ontwikkel je eigen karakter door verschillende vaardigheden en handige uitrustingen te ontgrendelen. Ontwikkel een tweede leven!