The Witcher 3 Wild Hunt Key Kopen. The Witcher 3 Wild Hunt Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop The Witcher 3 Wild Hunt key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel The Witcher 3 Wild Hunt rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 09-12-2023 voor een The Witcher 3 Wild Hunt sleutel in Nederland is € 4.78

The Witcher: Wild Hunt is een rollenspel die gebaseerd is op een verhaal dat zich afspeelt in een prachtig universum vol keuzes en gevolgen. In The Witcher speel je als een beroeps monsterjager, Geralt van Rivia, die een kind van profetieën moet vinden in een open wereld met de meest wonderbaarlijke steden, viking-pirateneilanden, mooie bergen en grotten om te gaan verkennen.

Speel als een getrainde monster killer

 • Getraind en gemuteerd om bovenmenselijke zintuigen, kracht en reflexen te verkrijgen. Witchers zijn een tegengewicht in de wereld vol monsters waarin ze leven.
 • Jaag op je vijanden op een gruwelijke manier als monsterjager gewapend met een reeks wapens die je kunt upgraden, toverdrankjes en magie.
 • Ga op jacht naar een breed gamma aan gevaarlijke monsters en wilde beesten die de bergpassen bezetten en roofdieren die in de schaduw van de mooie steden op de loer liggen.
 • Investeer je beloningen om je wapens te upgraden en bescherming te kopen, speel paardenraces, kaartspellen, vuistgevechten en de veel andere mogelijkheden die deze prachtige game met zich meebrengt.

Ontdek een fantastisch ontworpen open wereld

 • Gebouwd voor uren avontuur, zet de enorme open wereld van The Witcher veel mogelijkheden open, prachtige grafisch ontworpen steden, wondermooie natuur en fantastische personages zijn allemaal netjes verpakt in een gigantische wereld.
 • Doorkruis een fantastische game: ontdek vergeten plekken, grotten en oude schepen, handel met verkopers en dwergleiders in steden en jaag in de open vlaktes, bergen en zeeën.
 • Werk samen met verraderlijke generaals, sluwe Witchers en corrupte koninklijke personen om ze gevaarlijke diensten te verlenen.
 • Maak keuzes die verder gaan dan goed en kwaad en wordt geconfronteerd met de gevolgen.

Zoek het kind van de profetie

 • Neem een belangrijk contract aan om het kind van de profetie op te sporen, een sleutel om deze wereld te redden of te vernietigen.
 • In slechte tijden achtervolg je het kind van de profetie, een levend wapen van kracht.
 • Vecht tegen kwade heersers, geesten en zelfs een bedreiging die de wereld wil overheersen.
 • Bepaal je doel in een wereld die misschien niet de moeite waard is om te redden.

Volledig klaar voor de volgende generatie

 • De REDengine 3 is exclusief gebouwd voor de hardware van de volgende generatie, dit maakt de wereld van The Witcher visueel perfect en organisch, een echte realiteit in combinatie met fantasie.
 • Dynamische weersystemen en cyclussen beïnvloeden hoe de inwoners van de steden en de monsters van de wildernis zich gedragen.
 • De Witcher heeft fantastische verhaallijnen waardoor de open wereld wordt beïnvloed door de speler zoals nooit tevoren.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Witcher 3 Wild Hunt tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Witcher 3 Wild Hunt op Keysforgames.nl