The Wild Eight Key Kopen. The Wild Eight Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Wild Eight

Vergelijk prijzen en koop The Wild Eight key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Wild Eight rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Een hoger niveau

De Wild Eight is een overlevings-sandboxgame met schouder aan schouder waarbij de speler vrij spel krijgt met nog steeds overlevende barre omstandigheden in Alaska. Het richt zich voornamelijk op uitdagingen die een onontwikkeld deel van Alaska met zich meebrengt

Wat The Wild Eight zo goed doet, voegt een niveau van vijandigheid toe aan het spel door een losstaand verhaal te hebben waarin de speler kan afgaan. Het enige dat echt bekend is over het verhaal van dit spel is dat de overlevenden, waar de speler uit kan kiezen, allemaal zijn neergestort op een onbekend deel van Alaska. Van het land waarin de personages overleven is niets anders bekend dan dat het leeg is, heel weinig overlevenden heeft en een massale hoeveelheid agressieve dieren in het wild.

Alles wat de speler vanaf het begin van het spel te horen krijgt, is dat er verlaten militaire bases en overheidsgebouwen zijn in de speelruimte. Het verhaal van de game concentreert zich op een niveau van scepticisme, het wil de speler vragen stellen over wat er echt aan de hand is en of het vliegtuigongeluk echt incidenteel was of iets explicieter betrof.

Unieke eigenschappen

  • gameplay
    Dood en opnieuw de dood. Dat is wat het spel van The Wild Eight echt beschrijft, het schijnt in de enorme moeilijkheid die dit spel heeft, want het is zo relaxt en simplistisch vergeleken met Rust. Spelers worden meteen abrupt geïntroduceerd in deze vijandige omgeving, met een eenvoudige tutorial die de basismechanismen in het spel laat zien.
  • Graphics
    De graphics voor deze game zijn speciaal. Dit is geen slechte zaak omdat dit van dit type spel wordt verwacht.
  • Geluid
    Dit soort dingen helpen The Wild Eight de speler in het spel te consumeren, het heeft het authenticiteitsniveau bevorderd.