The Wardrobe Key Kopen. The Wardrobe Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Wardrobe

Vergelijk prijzen en koop The Wardrobe key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Wardrobe rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Avontuur

een visueel rijke 2D-point & click-avonturengame die hulde brengt aan de popcultuur door een groot aantal referenties. Geïnspireerd door de grote klassiekers uit de jaren 90, zoals ‘Monkey Island’, ‘Day of the Tentacle’, ‘Tony Tough’ en ‘Sam & Max: Hit the Road’, heeft de game een sterk gevoel voor humor, maar is hij niet verlegen over het omgaan met volwassen en niet-politiek correcte thema’s.

Meer dan 40 met de hand geïllustreerde en digitaal gekleurde locaties, bevolkt met meer dan 70 tekens en verrijkt met tientallen puzzels. Vier soorten acties voor elke hotspot (Kijk, Ophalen, Gebruiken en Praten) en dialogen met meerdere keuzes (en vol grappige antwoorden om te proberen)!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download 2017 VR tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.