The Walking Dead The Final Season Key Kopen. The Walking Dead The Final Season Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Walking Dead The Final Season

Vergelijk prijzen en koop The Walking Dead The Final Season key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Walking Dead The Final Season rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Walking Dead: The Final Season is een spannend actie en avonturen spel dat is gepubliceerd door Telltale Games.

In het vierde en laatste seizoen van The Walking Dead series kruip je in de huid van het personage Clementine, een meisje dat moet overleven in een wereld vol zombies. Maar zombies zijn niet het enige gevaar, ze moet ook zorgen dat ze niet in de buurt komt van mensen met slechte bedoelingen.

Algemene informatie

Het spel is momenteel nog niet beschikbaar, het spel zal te koop zijn vanaf veertien augustus 2018. Telltale Games is zowel de ontwikkelaar als de uitgever van het spel. The Walking Dead: The Final Season is het vervolg op het derde seizoen van deze spelreeks. Het spel zal beschikbaar zijn in negen verschillende talen, hier zit Nederlands helaas niet bij. De talen die wel beschikbaar zullen zijn zijn: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Braziliaans-Portugees, Russisch, traditioneel Chinees en vereenvoudigd Chinees.

Het spel is singleplayer, dit betekent dat je niet met meerdere mensen kunt spelen, je volgt in je eentje een spannende verhaallijn. Het spel valt onder het genre avontuur, maar het past ook bij de genres horror en actie. Het spel zal beschikbaar komen op drie verschillende game consoles: de pc, de Xbox en de Playstation. De prijs van het spel staat nog niet vast maar op Steam is het spel nu te pre-orderen voor 24 euro. Voor het spelen van het spel is niet een hele goede game pc vereist, het zou zelfs gespeeld kunnen worden op een redelijke laptop.