The Walking Dead A New Frontier CD Key code kopen

The Walking Dead: A New Frontier, ook wel bekend als The Walking Dead: Season Three, is een leuke avontuurlijke game gebaseerd op Robert Kirkman’s The Walking Dead stripserie ontwikkeld door Telltale Games. Het is Telltale’s derde seizoen van haar The Walking Dead serie, met de eerste twee afleveringen uitgebracht op 20 december 2016.Wanneer familie alles is wat je hebt, hoe ver ga je dan om het te beschermen? Nadat de samenleving uit elkaar werd gescheurd door zombie handen, komt de rest van de beschaving uit de chaos. Maar tegen welke prijs? Kunnen de levenden vertrouwen op deze nieuwe grens?

Karakter Javier is een jonge man vastbesloten om zijn familie te vinden. Hij ontmoet een jong meisje dat zelf een verlies heeft ervaren. Haar naam is Clementine, en jullie lot is met elkaar verbonden in een verhaal waar elke keuze die je maakt je laatste zou kunnen zijn. Inclusief toegang tot alle vijf de afleveringen in deze volledig nieuwe serie van de bekroonde studio, Telltale Games.

Het spel maakt gebruik van dezelfde structuur als de afgelopen seizoenen, waarbij de speler een keuze in een aflevering maakt. Dit heeft een permanent effect op toekomstige verhaal elementen. De speler keuzes worden opgenomen in save bestanden van de eerste twee seizoenen en de extra aflevering “400 Days” carry in het derde seizoen.

2 speelbare karakters

Clementine, ingesproken door Melissa Hutchison, metgezel van de speler tijdens het eerste seizoen en het personage in seizoen twee keert terug als karakter, samen met een ander karakter, Javier “Javi” Garcia.

Fictieve Wereld

Het spel speelt zich af in dezelfde fictieve wereld als de strip, waar een zombie apocalyps heeft plaatsgevonden. Telltale Games kondigde een vierde en laatste seizoen met de titel The Walking Dead: The Final Season aan die zal worden uitgebracht in 2018.

Meer actie

De speler ervaart regelmatig quick time events. De speler moet dan trachten om de andere personages in de game te redden. Indien je hier niet in slaagt, wordt het spel teruggedraaid naar het begin van de scène. Dergelijke actiescènes kunnen ook eisen dat de speler een ​​belangrijke beslissing neemt binnen een beperkt tijdsbestek, zoals kiezen om één van de 2 personages te redden tijdens een aanval van de doden.