The Thrill of the Fight Key Kopen. The Thrill of the Fight Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Thrill of the Fight

Vergelijk prijzen en koop The Thrill of the Fight key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Thrill of the Fight rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Thrill of the Fight is een virtual reality boks spel. Het spel is geproduceerd en ontwikkeld door Ian Fitz. De release van The Thrill of the Fight vond plaats op juli 2016.

Om het spel te kunnen spellen heb je de Oculus Rift controllers nodig. Deze controllers volgen al jouw beweging die nodig zijn om jouw tegenstander in het spel te kunnen verslaan. Het spel kan binnen een ruimte van 2 vierkante meter gespeeld worden. Het spel is specifiek voor een virtual reality ervaring ontwikkeld. Train in de virtuele sportschool en leer alle technieken die nodig zijn om jouw tegenstanders in de ring te kunnen verslaan.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Thrill of the Fight tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Thrill of the Fight op Keysforgames.nl