The Surge Key Kopen. The Surge Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Surge

Vergelijk prijzen en koop The Surge key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Surge rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Surge is een sciencefiction-, actie-rollenspel-videogame ontwikkeld door Deck13 Interactive en uitgegeven door Focus Home Interactive voor Microsoft Windows, PlayStation 4 en Xbox One. Het wordt beschouwd als een spirituele opvolger van het eerdere actie role-playing game Lords of the Fallen van Deck13 Interactive, waarmee het veel gameplay-functies deelt. Deck13 Interactive beschreef het spel als geïnspireerd door Rise of the Robots en de Souls-serie.

Omgeving

Het spel speelt zich af in een dystopische toekomst waarin de mensheid de hulpbronnen van de wereld heeft uitgeput, wat leidt tot een gespannen sociale verhoudingen en milieuschade. Volgens de ontwikkelaars schetst de game een grimmig portret van de toekomst waarin de evolutie van technologie in relatie tot maatschappij en milieu heeft geleid tot een decadent tijdperk voor de mensheid.

Exoskeleton

The Surge is ontworpen in de uitdagende rollenspelstijl van de Souls-gameseries. De gameplay houdt in dat spelers een exoskelet gebruiken om vijanden te verslaan. Dit exoskeleton kan via het spel worden aangepast met behulp van “modulaire upgrades”, volgens de ontwikkelaar. Het gevecht stelt spelers in staat om op verschillende lichaamsdelen van vijanden te richten.

Creo-complex

The Surge speelt zich af in een wereld die geteisterd wordt door oorlog en het broeikaseffect. De game legt een focus op uitdagende gevechten. Het beschikt over een nieuw gevechts-, en plunderingsmechanisme, naast een uniek systeem om vooruitgang te boeken voor personages. Uitgerust met uw exopak of exoskelet en cybernetische implantaten, biedt het supermenselijke kracht om het CREO-complex te overleven, een mega-bedrijf dat de wereld wilde redden. Verbeter je exopak met bijna eindeloze combinaties van harnassen en wapens wanneer je je een weg baant door staal en vlees.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Surge tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Surge op Keysforgames.nl