The Surge 2 The Kraken Expansion CD Key code kopen

The Surge 2 The Kraken Expansion is een DLC voor de action game. In deze DLC speel je een compleet nieuwe verhaallijn in het Surge 2 universum.

Je bent verzeild geraakt op de VBS Krakow, een afgeschreven vliegdekschip dat omgebouwd is tot een toevluchtsoord voor rijkelui. De VBS Krakow is op mysterieuze wijze gestrand op de kust van Jericho City. Al snel blijkt dat het schip een autonoom AI beveiligingssysteem heeft dat op hol geslagen is. Jij moet ingrijpen om erger te voorkomen. Gebruik makend van het nieuwe wapentuig vecht je jezelf een weg langs piraten en natuurlijk de AI om de waarheid over de VBS Krakow te ontrafelen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Surge 2 The Kraken Expansion tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Surge 2 The Kraken Expansion op Keysforgames.nl