The Suicide of Rachel Foster Key Kopen. The Suicide of Rachel Foster Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Suicide of Rachel Foster

Vergelijk prijzen en koop The Suicide of Rachel Foster key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Suicide of Rachel Foster rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Suicide of Rachel Foster is een Indie simulation game. De game is ontwikkeld door ONE-O-ONE GAMES en wordt uitgegeven door Daedalic Entertainment.

In de game gaat het over de tiener Nicole. Nicole en haar moeder hebben het familiehotel verlaten nadat ze de affaire tussen de vader van Nicole en Rachel hebben ontdekt. Rachel is ongeveer even oud als Nicole en pleegt uiteindelijk zelfmoord. Nadat haar ouders zijn overleden, wil Nicole het familiehotel volgens de laatste wens van haar moeder verkopen. Ze keert terug naar het verpauperde hotel waar jij haar helpt om het hele hotel te verkennen en de dark secrets van haar familie te ontrafelen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Suicide of Rachel Foster tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Suicide of Rachel Foster op Keysforgames.nl