The Station Key Kopen. The Station Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Station

Vergelijk prijzen en koop The Station key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Station rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The station is een first-person sci-fi-mysterie dat is ingesteld op een ruimtestation dat is verzonden om buitenaardse leven te bestuderen. Uitgaande van de rol van een verkenner moeten spelers een mysterie ontrafelen dat het lot van twee beschavingen bepaalt.

Buitenaards leven

Na het toewijzen van biljoenen dollars en een groot aantal werkuren om de mogelijkheid van leven dat bestaat buiten onze planeet te bestuderen – heeft Axiom eindelijk iets ontdekt. Het feit dat een buitenaardse beschaving zich midden in een burgeroorlog bevindt, geeft je een moeilijke en gevaarlijke missie: moet je je inmengen als de waarschijnlijkheid van samenwerking tussen de twee soorten onwaarschijnlijk is?
U beslist dat het de moeite waard is en de beloning eventueel groter is dan de risico’s die je loopt.

Geen contact meer met ruimteschip

Axiom stuurt een onopvallend ruimtestation de ruimte in met 3 bemanningsleden om de aliens te bestuderen en om te zien of er hoop is op een vreedzame relatie.
Kort voor het einde van de missie doet een storing aan boord alle belangrijke systemen uitvallen. Navigatie, communicatie, stealth – niks functioneert nog. Dit ruimtestation drijft nu hulpeloos boven de buitenaardse planeet. De gegevens en de bemanning aan boord zijn nu overgeleverd aan een buitenaardse beschaving waar je niets vanaf weet. Nadat je geen contact kunt opnemen met de bemanning, word je er op uitgestuurd om te ontdekken wat er precies is gebeurd. Wat je ontdekt, zal je kijk op beveiliging, imperialisme en morele wetgeving uitdagen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download The Station tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel The Station op Keysforgames.nl