The Solitaire Conspiracy Key Kopen. The Solitaire Conspiracy Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over The Solitaire Conspiracy

Vergelijk prijzen en koop The Solitaire Conspiracy key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key The Solitaire Conspiracy rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

The Solitaire Conspiracy is een kaartspel, dat is ontwikkeld en geproduceerd door
Bithell Games

Protego, ’s werelds toonaangevende spionageagentschap, is vernietigd. Slechts één persoon kan C.A.R.D.S gebruiken om de controle over de verspreide spionageteams van Protego over te nemen en de wereld te redden.

Geleid door Protego’s enige overgebleven analist, Jim Ratio (Greg Miller), moet je de unieke krachten van elke ploeg onder de knie krijgen in een spel van tactisch Solitaire zoals je nog nooit eerder hebt gespeeld. Leid uw bemanning naar huis in een verhaal vol intriges waarin niemand te vertrouwen is. Houd het hoofd koel in een wereld van AI-spionnen en cyber-verbeterde operators.

Als je eenmaal de controle over Protego hebt overgenomen, speel dan oneindig via Skirmish of test je vaardigheden tegen de klok in Countdown, een overlevingsmodus die je grip op de verrassende tactische diepten van de game zal testen.